Svenska
Gamereactor
nyheter
Scribblenauts Showdown

Scribblenauts Showdown officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har senaste tiden rapporterat om att ett spel kallat Scribblenauts Showdown blivit både åldersmärkt och möjligt att förhandsboka - utan att det för den sakens skull varit utannonserat. Men nu har det äntligen blivit dags och Scribblenauts Showdown är härmed officiellt bekräftat. Det kommer till Playstation 4, Switch och Xbox One den 9 mars.

Den stora spelmässiga nyheten är att det nu finns partylägen att spela, vilket inkluderar Showdown som nämns i spelets titel. Upp till fyra personer kan lira tillsammans, antingen mot varandra eller i lag. Över 25 minispel utlovas samt ett mer traditionellt spelläge där upp till två personer ska klara åtta banor samt hitta hemligheter.

Någon utvecklare har ännu inte kommunicerats, vilket möjligen tyder på att originalutvecklaren 5th Cell är utbytt. Kolla in första trailern här nedan.

Scribblenauts Showdown
Scribblenauts ShowdownScribblenauts Showdown
HQ

Relaterade texter

0
Rykte: Mer bevis för Scribblenauts Showdown

Rykte: Mer bevis för Scribblenauts Showdown

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månaden rapporterade vi om ryktet att Scribblenauts skulle göra göra comeback i och med ett nytt spel i serien kallat Showdown, och det med en hyggligt bra källa....



Loading next content